Glad Midsommar!

Bästa kund,

Jag vill börja med att säga: ”- TACK” till alla ni,  fantastiska kunder som hittills har stöttat Details under dessa omständigheter som råder! TACK TACK TACK! Det värmer något otroligt att just DU väljer att handla i min butik! Nu blickar vi framåt!

Jag vill också passa på att önska er alla en Glad Midsommar och informera er om att butiken håller stängt under midsommarafton samt midsommardagen. Vi öppnar som vanligt tisdagen den 29/6 igen, klockan 11.00.

Details kommer även hålla semesterstängt under vecka 29 och 30 iår. Men ni är alltid välkomna att skicka era frågor, beställningar eller funderingar till emilie@details.se så skall jag hjälpa er så gott jag kan!

Igen, stort tack och glad midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.