BH Bas

Våra bas BHar

Vi försöker att alltid ha av hela basen hemma. Tyvärr kan storlekar ta slut innan påfyllnaden kommit. Basen beställs varje vecka och har just din favorit tagit slut så behöver du inte vänta länge tills den kommer.

Här listar vi några av de BHar som ingår i vår ”Bas”

Bygel BHar

Några av våra populäraste BHar med bygel kommer från märket PrimaDonna. Märket är Tyskt och de har designat och tillverkat underkläder sedan 1865.
Ett annat populärt märke som vi har i butiken är Fantasie, läs mer om dessa BHar längre ner.
Förutom basfärgerna tar vi även in så kallade Säsongsfärger av både Primadonnas och Fantasies bas BHar, de har vi hemma under en kortare period.

PrimaDonna Madison

En ofodrad helkupa som ger ett mycket bra stöd. Vackra spetsdetaljer.

Vi har Madison i storlekarna 70 – 95 (rundmått) och kuporna D – I
Finns i färgerna Svart, Natur och Café au Lait

PrimaDonna Satin

Ofodrad helkupa utan sömmar, fungerar som en slät minimizer.
Finns i färgerna Svart och natur (önskar du BHn i färgen congac kan vi beställa hem den åt dig)
Vi har Satin i storlekarna 65 – 90 (rundmått) och kuporna E – H

Fantasie

Fantasies underkläder är utformad för att vara bekväma och ha en mycket bra stöd. För att uppnå detta testas underkläderna på riktiga människor i olika former och storlekar för att säkerställa en perfekt passform.

Fantasie ”Ana”

Fodrad helkupa utan sömmar, perfekt som så kallad T-Shirt BH, Finns i färgerna  svart och beige. (Andra färger kan vi ta hem på beställning)
Ana finns i storlekarna 65 – 90 (D-K)

Freya

Freya och Fantasie tillhör samma firma, Freya har lite ”tuffare” stil än Fantasie som är mer klassiskt. Men precis som med Fantasie är Freyas underkläder utformad för att vara bekväma och ha en mycket bra stöd.

Freya Idol

Idol är en fodrad formpressad stadig balconette BH som ger bra lyft och en rundad form. Kupan är något djup men vi hjälper dig hitta just den storlek som passar dig.

Idol finns i storlekarna 60-85 (D-L)