Vår utprovningsteknik

Vår utprovningsteknik
Många av våra kunder tycker inte att BH- och badprovning är det roligaste som finns. Därför försöker vi se till att denna upplevelse blir så smärtfri som möjligt – du behöver bara stå i provrummet, vi sköter springandet. Med dina önskemål om färg och form vet vi vilka varor som finns att erbjuda. Vi rekommenderar att du har gott om tid när du ska få BH utprovade.

Details utprovningsteknik
Vår utprovningsteknik anpassar vi för varje kund vilket betyder att vi ibland använder oss av måttband och ibland inte. Fördelen med måttband är att det ger oss en indikation på din faktiska storlek, men måttbandet har ett stumt material och varken vi själva eller BH:n är stumma, vilket betyder att vi ibland frångår måttbandet vid utprovningen.
Vi har stor kunskap om respektive varumärke vi säljer och vi vet att storlekar kan skilja sig åt beroende på modell, varumärke och material. Därför kan vi ta fram olika storlekar till dig eftersom fokus ligger på att BH:n ska passa.
Vi visar hur en välsittande BH ser ut och känns på. Vi provar så många modeller och storlekar som krävs för att hitta den storlek och passform som passar dina behov och önskemål.
Vi uppskattar om du lyssnar på de rekommendationer du får från våra BH-experter men glöm inte att alltid känna efter själv i första hand och fatta ditt köpbeslut därefter.